Go to Header Go to Navigation Go to Content Go to Footer
  • Homepage of Giessen University
  • FAQ
  • Registration (internal)
  • LOGIN
  • Accessibility
  • German (Germany)
Converis - Home
    Back to the list of organisations > Professur für Nachhaltige und Funktionelle Tierernährung
    • Home
    • Persons
    • Projects
    • Publications
    • Organisations
    • Interdisciplinary Research Centers
    • UN Sustainable Development Goals
    • Equipment

    Professur für Nachhaltige und Funktionelle Tierernährung

    Präsidium der Justus-Liebig-Universität Gießen » Fachbereiche » Fachbereich 09 - Agrarwissenschaften, Ökotrophologie und Umweltmanagement » Dekanat Fachbereich 09 - Agrarwissenschaften, Ökotrophologie und Umweltmanagement » Institut für Tierernährung und Ernährungsphysiologie


    Type of organisation: Professorship



    Publications
      
    Go to first page
      
    Go to previous page
      
    19 of 19
      
    Go to next page
      
    Go to last page

    • Dietary oxidized cholesterol decreases expression of hepatic microsomal triglyceride transfer protein in rats (2004)
      Ringseis, R; Eder, K
    • Dietary oxidized cholesterol increases expression and activity of antioxidative enzymes and reduces the concentration of glutathione in the liver of rats (2004)
      Ringseis, R; Eder, K
    • Effects of dietary fat and oxidized cholesterol on gene expression in rat liver as assessed by cDNA expression array analysis (2004)
      Ringseis, R.; Eder, K.
    • Wirkung von Fischöl auf die Konzentrationen an 7ß-Hydroxycholesterol in Geweben von Ratten bei unterschiedlicher Vitamin E-Versorgung (2003)
      Ringseis, R.; Eder, K.

    Last updated on 2025-18-03 at 12:55

    Justus-Liebig-Universität Gießen
    Ludwigstraße 23
    35390 Gießen | Germany
    www.uni-giessen.de