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    Back to the list of organisations > Professur für die Chemie von Lebensmitteln und Zusatzstoffen
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    Professur für die Chemie von Lebensmitteln und Zusatzstoffen

    Präsidium der Justus-Liebig-Universität Gießen » Fachbereiche » Fachbereich 08 - Biologie und Chemie » Dekanat Fachbereich 08 - Biologie und Chemie » Fachgebiet Chemie » Institut für Lebensmittelchemie


    Type of organisation: Professorship



    Publications

    • Determining Ultra-Low Organic Molecular Odor Thresholds in Air Helps Identify the Most Potent Fungal Aroma Compound (2024)
      Brescia, Fabio F; Passinger, Jan; Wende, Raffael C; et al.
    • Investigations into the Protein Stabilization of Musts and Wines by Aspergillopepsin under Different Enzymatic and Thermal Treatments (2024)
      Seidel, Leif; Runkel, Katrin; Albuquerque, Wendell; et al.
    • Novel Catechol O-methyltransferases from Lentinula edodes Catalyze the Generation of Taste-Active Flavonoids (2024)
      Kanter, Jean-Philippe; Milke, Lars; Metz, Judith K; et al.

    Last updated on 2023-03-04 at 12:49

    Justus-Liebig-Universität Gießen
    Ludwigstraße 23
    35390 Gießen | Germany
    www.uni-giessen.de