Professur für die Chemie von Lebensmitteln und Zusatzstoffen
Präsidium der Justus-Liebig-Universität Gießen » Fachbereiche » Fachbereich 08 - Biologie und Chemie » Dekanat Fachbereich 08 - Biologie und Chemie » Fachgebiet Chemie » Institut für Lebensmittelchemie
Type of organisation: Professorship
Publications
- Determining Ultra-Low Organic Molecular Odor Thresholds in Air Helps Identify the Most Potent Fungal Aroma Compound (2024)
Brescia, Fabio F; Passinger, Jan; Wende, Raffael C; et al. - Investigations into the Protein Stabilization of Musts and Wines by Aspergillopepsin under Different Enzymatic and Thermal Treatments (2024)
Seidel, Leif; Runkel, Katrin; Albuquerque, Wendell; et al. - Novel Catechol O-methyltransferases from Lentinula edodes Catalyze the Generation of Taste-Active Flavonoids (2024)
Kanter, Jean-Philippe; Milke, Lars; Metz, Judith K; et al.