Meeting Abstract
Authors list: Happel, K; Schobert, J: Volpert, L; Zorn, H
Publication year: 2024
Pages: S149-S057
Journal: Lebensmittelchemie
Volume number: 78
Issue number: S1
DOI Link: https://doi.org/10.1002/lemi.202452040
Conference: Arbeitstagung 2024 des Regionalverbands Südwest der Lebensmittelchemischen Gesellschaft
Publisher: Wiley
Citation Styles
Harvard Citation style: Happel, K., Schobert, J. and Zorn, H. (2024) Future Proteins: Fermentation von Kartoffel Nebenströmen durch Basidiomyceten, Lebensmittelchemie, 78(S1), pp. S149-S057. https://doi.org/10.1002/lemi.202452040
APA Citation style: Happel, K., Schobert, J., & Zorn, H. (2024). Future Proteins: Fermentation von Kartoffel Nebenströmen durch Basidiomyceten. Lebensmittelchemie. 78(S1), S149-S057. https://doi.org/10.1002/lemi.202452040